Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief - Mei 2020

vrijdag 1 mei 2020

Gegevens van je digitale meter importeren, nieuwe integraties, en nieuwe inzichten!

Lees meer

Nieuwsbrief - Januari 2019

donderdag 18 januari 2018

Vooreerst wensen we jou en je familie het beste voor 2019! Het is lang geleden dat je via deze weg nog iets van ons hoorde. Geen nieuws, goed nieuws in dit geval, want we hadden onze handen vol met nieuwe ontwikkelingen en projecten. Veel te vertellen dus!

Lees meer

Nieuwsbrief - Januari 2018

vrijdag 12 januari 2018

Bij het begin van het nieuwe jaar staan wij met onze voornemens klaar: CO₂-rapporten, een mobiele app, meer metertypes, nieuwe integraties, verdere internationale uitbreiding en meer!

Lees meer

Nieuwsbrief - Najaar 2017

vrijdag 1 december 2017

Het is even stil geweest, maar hier zijn we met een update. Zo hebben we een nieuwe homepage, een nieuwe collega, hielden we een geslaagd event, gaven we de aftrap van het project Circular South, gingen we van start met ID Energia in Portugal en starten we binnenkort met CO₂-rapporten. En er zijn natuurlijk enkele nieuwe mogelijkheden. We zaten dus niet stil. Lees er hier alles over...

Lees meer

EnergieID lanceert in Portugal

woensdag 15 november 2017

Vandaag lanceren we IDenergia.pt! Ter gelegenheid van de vierde verjaardag van de Portugese Energiecoöperatie Coopérnico en met de steun van het RESCoop+ project, werd een unieke samenwerking opgezet om EnergieID beschikbaar te maken in Portugal.

Lees meer