Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief - Januari 2018

vrijdag 12 januari 2018

Bij het begin van het nieuwe jaar staan wij met onze voornemens klaar: CO₂-rapporten, een mobiele app, meer metertypes, nieuwe integraties, verdere internationale uitbreiding en meer!

Lees meer

Nieuwsbrief - Najaar 2017

vrijdag 1 december 2017

Het is even stil geweest, maar hier zijn we met een update. Zo hebben we een nieuwe homepage, een nieuwe collega, hielden we een geslaagd event, gaven we de aftrap van het project Circular South, gingen we van start met ID Energia in Portugal en starten we binnenkort met CO₂-rapporten. En er zijn natuurlijk enkele nieuwe mogelijkheden. We zaten dus niet stil. Lees er hier alles over...

Lees meer

EnergieID lanceert in Portugal

woensdag 15 november 2017

Vandaag lanceren we IDenergia.pt! Ter gelegenheid van de vierde verjaardag van de Portugese Energiecoöperatie Coopérnico en met de steun van het RESCoop+ project, werd een unieke samenwerking opgezet om EnergieID beschikbaar te maken in Portugal.

Lees meer

Circular South voorgesteld

donderdag 9 november 2017

EnergieID had vandaag de eer om in het bijzijn van Antwerps schepen voor leefmilieu Nabilla Ait Daoud de aftrap te geven van het project Circular South. Samen met de Stad Antwerpen, VITO/Energyville, Imec, Digipolis, de Kringwinkel, Pantopicon en Ecopower zal EnergieID de wijk Nieuw Zuid in Antwerpen in de loop van de komende drie jaar omtoveren tot een waar levend laboratorium.

Lees meer

Dit was EnergieID in Dialoog

woensdag 17 mei 2017

De eerste editie van EnergieID in Dialoog was een groot succes! Met een 80-tal aanwezigen en 13 sprekers hopen we dat het voor iedereen een interessante namiddag was. Herbeleef het hier, alle presentaties zijn beschikbaar.

Lees meer